Critical Alignment Yogalessen

Ik geef verschillende soorten yogalessen en workshops. Hieronder staat een korte omschrijving van de soort lessen. Wil je meer weten of twijfel je voor welke les je je wil aanmelden, neem dan even contact met me op. 

Blok Vilten matje en strip

Kijk bij de  Lestijden en prijzen  om te zien wanneer er welke lessen gegeven worden. Bekijk ook eens de foto's van wat we in de  yogalessen  doen of bekijk hoe de ruimte eruit ziet. 

Wil je meer weten over CAY en hoe ik in iedere les specifiek de Critical Alignment Yoga methode, stap voor stap, van Gert van Leeuwen toepas?
 

CAY-Basislessen
CAY-basislessen zijn geschikt voor mensen die zich (meer of weer) in de basis van Critical Alignment Yoga (CAY) willen verdiepen, hier zal ik dieper ingaan op de basisprincipes van CAY. Ik noem deze les 'CAY-Basis' en bewust niet 'beginnersles'. Soms, om wat voor reden dan ook is het fijner om (weer) even een stapje in de richting van de basis van CAY te zetten, in plaats van door te zetten naar de volgende stap. Overleg, zo nodig met mij als je twijfelt of vragen hebt hierover. Op donderdagavond en vrijdagochtend is er ook een Basisles met een aangepast tempo (de lessen pas ik aan aan de 'mogelijkheden en onmogelijkheden' van de deelnemers).
Mensen met specifieke klachten (fysiek of mentaal) raad ik aan een keer een individuele intake te plannen, dan stemmen we je 'focus' voor de lessen samen af. 
 

CAYogalessen
Afhankelijk van de groep zal ik in deze lessen juist wat meer gevorderde yogahoudingen, omgekeerde houdingen en bewegingen inbrengen. Ik noem het bewust geen 'gevorderdenles', omdat ik, met name bij nieuwe inschrijvingen, niet kan inschatten hoeveel of hoe snel jij de CAY-principes kunt toepassen. Soms kan iemand die nog nooit iets aan yoga heeft gedaan prima meedraaien in een les, soms kan iemand die jarenlang een andere soort yoga heeft gedaan moeilijk omschakelen. Kortom, na twee proeflessen weet je het!
 

CAY Therapielessen (momenteel alleen individueel mogelijk)
Lessen specifiek voor mensen met klachten aan bijvoorbeeld rug-, nek- of schouders. Of bijvoorbeeld burn-out en andere stress-gerelateerde klachten. Lees meer over de omschrijving van mogelijke klachten, toepassingen, lessen, intake en aanpak in de therapielessen op de pagina CAY als therapie.

 

 

Yoga zonder Poeha logo