Contact & Adres

Tijdens de vakantieperiodes staat mijn telefoon vaak uit en het kan zijn dat het even duurt voordat ik je mail beantwoord. Je kunt je via de mail wel aanmelden voor (2) proef yogalessen, een individuele TRE sessie of een TRE groepsintroductie en de reeks TRE begeleidingslessen. 

Mireille Greijmans

Graaf Engelbertstraat 8

5221 BV Bokhoven (gemeente Den Bosch)
06 - 12 18 51 47 

mijnyoga@gmail.com

 

Bankreknr. NL95RABO 0171942000 t.n.v. M.A. Greijmans

KvK: 17 12 35 05

Yoga zonder poeha is ook op Facebook te vinden.
 

Bereikbaarheid

Auto
Bokhoven is met de auto makkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Parkeren voor de deur is maar beperkt mogelijk (slechts 4 plaatsen beschikbaar aan de overzijde van de straat). We vragen je om niet bij de kruising Groensteeg / Corneliusweg / Oppershof, of bij de buren te parkeren. Je kunt je auto bij de kerk parkeren, daar is voldoende ruimte en het is slechts een minuutje lopen.

De lokatie is vanuit Engelen, de Haverleij, Den Bosch, Rosmalen, Maaspoort, Vlijmen, Drunen, Haarsteeg, Hedel en Zaltbommel Bokhoven makkelijk bereikbaar! 

Bus
Bokhoven is vanaf centraal station 's-Hertogenbosch met het openbaar vervoer bereikbaar. Kijk bij 9292.nl voor de dienstregeling (soms grote bus, soms buurtbus).


Andere activiteiten op deze lokatie

Verder vind je op deze lokatie ook Theater de Bokkesprong. Poppen (marionetten) nemen in dit mini theater jong en oud mee op avontuur. Ze spelen prachtige sprookjes en spannende verhalen. 

Yogastudio & Poppentheater in Bokhoven

Skag Peters en Mireille Greijmans